Новости

  • 0
  • 1
  • 2
News image

Среда, 23 Ноември 2016

Крводарителски акции

   По одржувањето на традиционалната крводарителска акција посветена на денот на општината Велес и денот на основањето на мото клубот „Носачи на крсто...

News image

Среда, 23 Ноември 2016

Донирајте орган – подарете живот

Во рамките на проектот „Донирајте орган – подарете живот“ на 22-ри ноември за вработените и припадниците на АРМ во гарнизонот на АРМ во Велес беше одр...

News image

Понеделник, 21 Ноември 2016

Предавање за потрошувачите низ законот за безбедност на храната

Во рамките на малите иницијативи за активно стареење од проектот Грижа за стари лица во домашни услови финансиран од Австриски Црвен крст, беше органи...

News image

Понеделник, 21 Ноември 2016

Спроведени активности за крводарителската акција во Гимназија „Кочо Рацин“ Велес

Пред одржувањето на крводарителската акција во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ од Велес бе... Повеќе

News image

Понеделник, 21 Ноември 2016

Стоп за рамнодушноста – да ја сочуваме хуманоста

По завршувањето на расправата по Нацрт – Статутот на Црвениот крст на Република Макед... Повеќе

News image

Среда, 2 Ноември 2016

Крводарителски акции во средните училишта

Деновиве се одржаа уште две крводарителски акции во средните училишта во Велес. Прват... Повеќе

Видео

banner-kako-da-stanam-vbanner-pravilnikbanneri-formilarbanneri-clenska-karta

Online Донација

online_donacija
info