Новости

  • 0
  • 1
  • 2
News image

Понеделник, 29 Јануари 2018

Одржана првата ЦКА – ПХВ работилница

Повторно започна со реализација проектот ЦКА ПХВ циклус 2018 во кој младите луѓе што се пријавија во Општинската организација на Црвениот крст Велес, ...

News image

Понеделник, 29 Јануари 2018

Логистичка поддршка за „Водици“

На манифестацијата по повод верскиот празник „Водици“, што традиционално се одржува кај „Мало мовче„ на реката Вардар зема учество и волонетри на Црве...

News image

Недела, 28 Јануари 2018

Крводарителска акција

На 24-ти јануари во просториите на ООУ „Тодор Јанев“ ви Населба Чашка, општина Чашка, беше изведена првата традиционална „Јануарска акција“ за доброво...

News image

Понеделник, 15 Јануари 2018

Признание за успешно партнерство

На годишната прослава, што по повод новогодишните и божиќните празници, ја организира... Повеќе

News image

Понеделник, 15 Јануари 2018

Крводарителска акција

На 10-ти јануари во фоајето на театарот „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“ за хуманит... Повеќе

News image

Четврток, 21 Декември 2017

Рекорди кон крајот на годината

Последните две крводарителски акции, што Општинската организација на Црвен крст Велес... Повеќе

Видео

banner-kako-da-stanam-vbanner-pravilnikbanneri-formilarbanneri-clenska-karta

Online Донација

online_donacija
info