Новости

  • 0
  • 1
  • 2
News image

Среда, 28 Декември 2016

Обраќање на генералниот секретар д-р Саит Саити

Почитувани, Се наоѓаме на истекот на една успешна и напорна година исполнета со големи предизвици и бројни активности на нашата организација. За...

News image

Вторник, 27 Декември 2016

Среќни Новогодишни и Божиќни празници

ООЦК Велес на традиционална новогодишна средба. Дел од волонтерскиот сегмент со стручната служба 

News image

Среда, 23 Ноември 2016

Крводарителски акции

   По одржувањето на традиционалната крводарителска акција посветена на денот на општината Велес и денот на основањето на мото клубот „Носачи на крсто...

News image

Среда, 23 Ноември 2016

Донирајте орган – подарете живот

Во рамките на проектот „Донирајте орган – подарете живот“ на 22-ри ноември за вработе... Повеќе

News image

Понеделник, 21 Ноември 2016

Предавање за потрошувачите низ законот за безбедност на храната

Во рамките на малите иницијативи за активно стареење од проектот Грижа за стари лица ... Повеќе

News image

Понеделник, 21 Ноември 2016

Спроведени активности за крводарителската акција во Гимназија „Кочо Рацин“ Велес

Пред одржувањето на крводарителската акција во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ од Велес бе... Повеќе

Видео

banner-kako-da-stanam-vbanner-pravilnikbanneri-formilarbanneri-clenska-karta

Online Донација

online_donacija
info