Младински камп „Отовица 2017“

Е-пошта Печати
Клубот на млади при Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес од 23.08.2017 до 25.08.2017 година организираше тридневно кампување во селото Отовица, во близина на Велешко езеро. На поканата со задоволство се одѕваа членовите од Клубовите на млади од шесте Општински организации: Пробиштип, Куманово, Виница, Охрид, Кочани и Неготино.
Кампот беше од едукативен и забавен карактер и на истиот присуствуваа и петнаесет членови од Клубови на млади од ООЦК Велес. Темите беа од областа за зајакнување на тимската работа, а секако корисни беа и размената на искуства, стекнувањето нови знаења и нови пријателства.
Клубот на млади се заблагодарува на донаторите и верни поддржувачи: Чао кафе, Жито маркети, Здружение на пензионери – Велес, Ресторан Глориус, Пролет – Комерц и фото студио „Каначковиќ“ без чија поддршка овој камп нема да можеше да се реализира.
Клубот на млади при Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес од 23.08.2017 до 25.08.2017 година организираше тридневно кампување во селото Отовица, во близина на Велешко езеро. На поканата со задоволство се одѕваа членовите од Клубовите на млади од шесте Општински организации: Пробиштип, Куманово, Виница, Охрид, Кочани и Неготино. Кампот беше од едукативен и забавен карактер и на истиот присуствуваа и петнаесет членови од Клубови на млади од ООЦК Велес. Темите беа од областа за зајакнување на тимската работа, а секако корисни беа и размената на искуства, стекнувањето нови знаења и нови пријателства.Клубот на млади се заблагодарува на донаторите и верни поддржувачи: Чао кафе, Жито маркети, Здружение на пензионери – Велес, Ресторан Глориус, Пролет – Комерц и фото студио „Каначковиќ“ без чија поддршка овој камп нема да можеше да се реализира.
Graphic1

Online Донација

online_donacija
info