Крводарителска акција

Е-пошта Печати
На 17-ти ноември беше организирана акција за доброволно дарување крв во гарнизонот на АРМ во Велес. На акцијата беа собрани вкупно 52 крвни единици од кои 10 од дарители од понежниот пол.
Екипата од Институтот за трансфузиона медицина од Скопје беспрекорно ја изврши својата задача.
На 17-ти ноември беше организирана акција за доброволно дарување крв во гарнизонот на АРМ во Велес. На акцијата беа собрани вкупно 52 крвни единици од кои 10 од дарители од понежниот пол.  Екипата од Институтот за трансфузиона медицина од Скопје беспрекорно ја изврши својата задача.

Online Донација

online_donacija
info