Видеогалерија

Мојата приказна во црвен крст Ангел Јорданов

Е-пошта Печати

Мојата приказна во црвениот крст Никифор Смилевски

Е-пошта Печати

Мојата приказна во црвен крст Ангел Киров

Е-пошта Печати

Волонтерите од Црениот крст се грижат за старите лица

Е-пошта Печати

Хуманитарна помош за Србија од Велес

Е-пошта Печати

Безбедност на вода

Е-пошта Печати

Безбедност на вода

Е-пошта Печати

Хуманитарна помош

Е-пошта Печати

Намалување на последиците од дроги

Е-пошта Печати

Спот за посреќно детство 2011

Е-пошта Печати

Online Донација

online_donacija
info