Новости од ООЦК

Хуманитарен настан

На 11.07 во четврток – хуманитарен настан со цел да помогнеме во понатамошното лекување на нашиот сограѓанин Александар...>>


ХУМАНИТАРЕН ТУРНИР ВО БАСКЕТ

Волонтерите од Клубот на млади при Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес поладнево и вечерва беа...>>


< врати се назад