јули 8, 2019

Хуманитарен настан

На 11.07 во четврток – хуманитарен настан со цел да помогнеме во понатамошното лекување на нашиот сограѓанин Александар Караколев 🙏 Локација: Кафе Паладиум

< врати се назад