јуни 15, 2021

ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОНСКИ ЛИНИИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПРВА ПОМОШ И ПСИХОСОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА

Отворени телефонски линии за Прва психолошка и психо-социјална поддршка во Црвен крст на РСМ Општинска организација Велес
– 075/294-036
– 071/274-223
– 043/231-537
пон-пет 10 ч. до 16 ч.
< врати се назад