март 19, 2020

ПОДЕЛЕНА ХУМАНИТАРНА ПОМОШ

Волонерите на Црвен крст активни на терен. Се подели хуманитарна помош за едно социјално загрозено семејство во кое живее мајка со три деца, а се обезбедија со одредени прехрамбени производи и лица кои живеат во самоизолација и не смеат да излегуваат надвор од нивните домови.

При овие актвности водиме максимална грижа за безбедноста на волонерите и нивна заштита.

Продолжуваме активно и во наредниот период.

< врати се назад