септември 23, 2020

СО АВТОРСКА ПЕСНА „ТИ СИ ХЕРОЈ“ ПРОМОВИРАМЕ ХУМАНИ ВРЕДНОСТИ

Со песната „Ти си херој“ Црвен крст на РСМ Општинска организација Велес оваа година ја одбележува Неделата за промоција на хумани вредности од 21 до 27 септември.

Во период на Пандемија со COVID 19, на овој начин испраќаме порака за хуманост, среќа, сплотеност и помагање едни со други.

Голема благодарност до авторите, изведувачите и волонтерите на Црвен крст беа чие што залагање ова не можевме да го направиме.

< врати се назад