Архиви за декември2019

ПЕНЗИОНЕРИТЕ ЕДУЦИРАНИ ЗА ПРВА ПОМОШ

Во просториите на Здружението на пензионери од Велес се одржа едукација на Прва помош. Присутните научија како да...>>


Д-Р ВЛАДО ХАЏИ НАУМОВ ДОБИТНИК НА НАЦИОНАЛНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ВОЛОНТЕРСТВО

На државната манифестација која денеска се одржа во Скопје доделени се националните признанија за волонтерство по овод 5-ти...>>


< врати се назад