Архиви за април2020

ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА 45 СЕМЕЈСТВА

45 пакети со прехрамбени производи донираше семејството Етоски чии што членови во моментов живеат и работат во Швајцарија....>>


ВОНРЕДНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО ВЕЛЕС

Пандемијата и Корона вирусот не ги поколебаа граѓаните на Велес да дојдат и да даруваат крв на Вонредната...>>


ВЕЛИГДЕНСКИ ХУМАНИТАРНИ ПАКЕТИ

Еден од најголемите ланци на маркети „ЖИТО“ донираше 34 Велигнедски хуманитарни пакети за граѓаните. Донацијата ја предадоа во...>>


МОБИЛНИТЕ ТИМОВИ НА ТЕРЕН ВО ВЕЛЕС И ВО ГРАДСКО

Тимовите на Општинската организација на Црвен крст од Велес денеска беа ангажирани за распределба на хуманитарни пакети. Помош...>>


< врати се назад