Архиви за јануари2021

КРВОДАРИТЕЛИТЕ ОД ЧАШКА НА ПРВА АКЦИЈА ВО 2021

Крводарителите од Општина Чашка се одзваа на првата крводарителска акција во 2021 година. Во големата сала на Основното...>>


УСПЕШНА ЗИМСКА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Првата крводарителска акција во 2021 година е успешна. Како ја завршивме претходната така ја продолживме оваа. Крводарителите од...>>


< врати се назад