Видео

СО АВТОРСКА ПЕСНА „ТИ СИ ХЕРОЈ“ ПРОМОВИРАМЕ ХУМАНИ ВРЕДНОСТИ

Со песната „Ти си херој“ Црвен крст на РСМ Општинска организација Велес оваа година ја одбележува Неделата за...>>


< врати се назад