Author Archives for OOCK Veles

ЦРВЕН КРСТ ПОДДРШКА ЗА ПРОЦЕСОТ НА ИМУНИЗАЦИЈА ЗА ГРАЃАНИТЕ ОД ВЕЛЕШКО

април 19, 2021 11:41 am Published by Коментарите се исклучени на ЦРВЕН КРСТ ПОДДРШКА ЗА ПРОЦЕСОТ НА ИМУНИЗАЦИЈА ЗА ГРАЃАНИТЕ ОД ВЕЛЕШКО Волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација... >>

ДОНАЦИЈА ОД АРМИЈАТА

април 14, 2021 12:07 pm Published by Коментарите се исклучени на ДОНАЦИЈА ОД АРМИЈАТА Традицијата продолжува. Секоја година по повод 15-ти март Денот на... >>

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ЗА ДЕНОТ НА ЦРВЕН КРСТ И КРВОДАРИТЕЛСТВОТО 17-ти МАРТ

март 18, 2021 7:50 am Published by Коментарите се исклучени на КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ЗА ДЕНОТ НА ЦРВЕН КРСТ И КРВОДАРИТЕЛСТВОТО 17-ти МАРТ Црвен крст на РСМ Општинска организација Велес го одбележа 17-ти... >>

ДОДЕЛЕНИ ПРИЗНАНИЈА ЗА КРВОДАРИТЕЛИТЕ СО ЈУБИЛЕЕН БРОЈ НА ДАРУВАЊА ЗА 2019 И 2020 ГОДИНА

март 16, 2021 1:28 pm Published by Коментарите се исклучени на ДОДЕЛЕНИ ПРИЗНАНИЈА ЗА КРВОДАРИТЕЛИТЕ СО ЈУБИЛЕЕН БРОЈ НА ДАРУВАЊА ЗА 2019 И 2020 ГОДИНА Во просториите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска... >>