Author Archives for OOCK Veles

ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОНСКИ ЛИНИИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПРВА ПОМОШ И ПСИХОСОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА

јуни 15, 2021 2:22 pm Published by Коментарите се исклучени на ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОНСКИ ЛИНИИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПРВА ПОМОШ И ПСИХОСОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА Отворени телефонски линии за Прва психолошка и психо-социјална поддршка во... >>

ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА ПЕТЧЛЕНО СЕМЕЈСТВО ВО ВЕЛЕШКОТО СЕЛО ВЛАДИЛОВЦИ

јуни 10, 2021 2:06 pm Published by Коментарите се исклучени на ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА ПЕТЧЛЕНО СЕМЕЈСТВО ВО ВЕЛЕШКОТО СЕЛО ВЛАДИЛОВЦИ Волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација... >>