Архиви за март2021

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ЗА ДЕНОТ НА ЦРВЕН КРСТ И КРВОДАРИТЕЛСТВОТО 17-ти МАРТ

Црвен крст на РСМ Општинска организација Велес го одбележа 17-ти март Ден на Црвен крст и Ден на...>>


ДОДЕЛЕНИ ПРИЗНАНИЈА ЗА КРВОДАРИТЕЛИТЕ СО ЈУБИЛЕЕН БРОЈ НА ДАРУВАЊА ЗА 2019 И 2020 ГОДИНА

Во просториите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес еден ден порано одбележан 17-ти март...>>


ЦВЕЌЕ И ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД 8-МИ МАРТ

Со рачно изработени честитки и цвеќе членовите на Клубот на млади при Црвен крст на Република Северна Македонија...>>


ЕДУКАЦИЈА ЗА ХИГИЕНА И ЗАШТИТА ОД COVID 19

Како правилно да се мијат рацете за да се заштитиме од Корона вирусот? Колку долго тоа треба да...>>


ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА ГРАДСКО

Семејствата и лица кои живеат во сицијален ризик, со ниски примања, оние кои останале без работа поради Корона...>>


< врати се назад