Author Archives for OOCK Veles

ЦРВЕН КРСТ НА ТЕРЕН – ЛОГИСТИЧКА ПОДДРШКА ЗА ЕКИПИТЕ НА ОПОЖАРЕНИОТ ТЕРЕН

август 28, 2019 5:10 pm Published by Коментарите се исклучени на ЦРВЕН КРСТ НА ТЕРЕН – ЛОГИСТИЧКА ПОДДРШКА ЗА ЕКИПИТЕ НА ОПОЖАРЕНИОТ ТЕРЕН Волонтерите на Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес... >>

Хуманитарен настан

јули 8, 2019 2:01 pm Published by Коментарите се исклучени на Хуманитарен настан На 11.07 во четврток – хуманитарен настан со цел да... >>

ХУМАНИТАРЕН ТУРНИР ВО БАСКЕТ

јули 8, 2019 1:59 pm Published by Коментарите се исклучени на ХУМАНИТАРЕН ТУРНИР ВО БАСКЕТ Волонтерите од Клубот на млади при Црвен крст на Република... >>